ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΣΑΙ

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ Κατσιβέλης έντονα  ενοχλημένος απέδωσε  την ακύρωση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Οκτωβρίου στην έλλειψη  απαρτίας   εξ αιτίας της καθολικής απουσίας των μελών  των παρατάξεων μας.

Θυμίζουμε στον κ Δήμαρχο ότι και το συμβούλιο της 25ης Οκτωβρίου 2022 επίσης δεν είχε απαρτία όπως  άλλωστε έχει συμβεί και  στο παρελθόν.

Επισημαίνουμε   στον κ Δήμαρχο (επειδή ίσως μπερδεύτηκε στην αριθμητική) ότι εκτός από τα μέλη των παρατάξεων μας απουσίαζαν επίσης, ένας σύμβουλος της παράταξης του και δύο σύμβουλοι της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.

Η επίμονη  άρνηση  του κ  Δήμαρχου να εισάγει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο   σοβαρά θέματα του Δήμου και η συστηματική εκ μέρους του απόρριψη οιασδήποτε προτάσεως της αντιπολίτευσης ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΌΝΙΑ της θητείας του, έχουν οδηγήσει  προ πολλού το Δημοτικό Συμβούλιο σε απόλυτη απαξίωση.

Η  απουσία μας λοιπόν από μία ακόμη ανούσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  ήταν   ένα ηχηρό μήνυμα κυρίως προς τον Δήμαρχό αλλά και τον επισκέπτη Βουλευτή.

Άλλωστε κανένας δεν  πιστεύει   πλέον ότι  τα πολλά και σοβαρά προβλήματα της Παλικής, που σέρνονται ανεπίλυτα από τους σεισμούς του 2014 μεχρι σήμερα,  θα μπορούσαν να επιλυθούν  σε μία συγκέντρωση στο Δημαρχείο  προεκλογικού χαρακτήρα σαν    απογευματινό τσάι  και μάλιστα την παραμονή της Εθνικής Επετείου.

Ληξούρι 31 Οκτωβρίου 2022

Για τις παρατάξεις μας

Διονύσης Αραβαντινός

Βασίλης  Ρουχωτάς

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 31/10/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA