Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ για την απεργία της 9ης Νοεμβρίου

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμμετέχει στην γενική απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ και καλεί τα μέλη και τους φίλους του να κινητοποιηθούν μαζικά και να σταθούν στο πλευρό του κόσμου της μισθωτής εργασίας και της κοινωνίας γενικότερα.

Η ακρίβεια που έχει τσακίσει τους τελευταίους μήνες νοικοκυριά και επιχειρήσεις τονίζει την επιτακτική ανάγκη να μπει ένα όριο στην πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη και να δείξει ο κόσμος ότι τα πράγματα δεν πάνε άλλο.

Η δύσκολη κατάσταση, την οποία αντιμετωπίζει η κοινωνία με τη ραγδαία αύξηση του ενεργειακού κόστους και την εκτίναξη των τιμών σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης, δεν εξομαλύνεται με επιδόματα και  παροχές προεκλογικού χαρακτήρα διότι δυστυχώς, ακόμα και τις επιβαρύνσεις από την αισχροκέρδεια στην ακρίβεια και το ηλεκτρικό ρεύμα, η κυβέρνηση τις μετακύλησε όλες στον κόσμο.

Μόνο η μαζική λαϊκή κινητοποίηση θα δώσει το στίγμα ότι η κοινωνία δεν είναι νεκρή, ότι διεκδικεί κι απαιτεί πολιτική αλλαγή.

Η κοινωνία υποφέρει κι η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα πάρει την απάντηση στη μεγάλη γενική πανελλαδική απεργία της 9ης Νοεμβρίου για αυτό  όλοι, εκείνη την ημέρα το πρωί στις 10 στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου.

Αργοστόλι 31 Οκτωβρίου 2022

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 31/10/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA