/

Στο 3ο Olympia Forum ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Στασινόπουλος

Στην Αρχαία Ολυμπία και στο 3ο Olympia Forum βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας κ. Γιώργος Στασινόπουλος.

Το φόρουμ, που ξεκίνησε από το Ζάππειο στις 20/10, συνεχίζεται το διήμερο 21-22/10 στην Αρχαία Ολυμπία, περιλαμβάνει ιδιαιτέρως σημαντικές θεματικές όπως για την Περιφερειακή Ανάπτυξη και την Επιχειρηματικότητα.

Η επόμενη περίοδος με το νέο ΕΣΠΑ 2021-27 αλλά και το Ταμειο Ανάκαμψης, δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες για νέες επενδύσεις και πρέπει να είμαστε έτοιμοι,  με σχέδιο και σωστό προγραμματισμό, ώστε να κατευθύνουμε αυτά τα κεφάλαια στην κοινωνία, στην ιδιωτική οικονομία και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο τόπος μας χρειάζεται σταθερά, αποφασιστικά βήματα εμπρός, με ομαδική δουλειά και τους καταλληλους ανθρώπους. Ο νησιωτικός μας χαρακτήρας αναμφίβολα πέρα από ορισμένες παθογένειες δημιουργεί και σημαντικότατες ευκαιρίες.

Φόρουμ όπως αυτό της Ολυμπίας, φέρνουν στο επίκεντρο τέτοια ζητήματα, μέσω της ουσιαστικής συζήτησης τα αναδεικνύουν, προτείνοντας τις βέλτιστες λύσεις και πρακτικές.

Είναι στο χέρι μας το αν θα καταφέρουμε να ανεβούμε στο τρένο της σταθερής και βιώσιμης ανάπτυξης. Εμείς εργαζόμαστε με γνώμονα το μέλλον, για το καλο της κοινωνίας, της επιχειρηματικότητας, του τόπου μας!

Γιώργος Στασινόπουλος

Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Γεώργιος Στασινόπουλος

Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας

Διοικητήριο, Ζάκυνθος

Τηλέφωνο: 2695 360333

email: stasinopoulos@pin.gov.gr, info@verginagold.gr

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 21/10/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA