Νέα από το γραφείο του Βουλευτή Κεφαλλονιάς και Ιθάκης κ. Καππάτου

Τελετή παραλαβής ασθενοφόρου για την Ιθάκη, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Σήμερα το πρωί έγινε η τελετή παραλαβής ασθενοφόρου για τις ανάγκες της Ιθάκης, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη, του Δημάρχου Ιθάκης κ. Διονύση Στανίτσα, του Έπαρχου Ιθάκης κ. Θανάση Λιβιτσάνη και υπηρεσιακών παραγόντων.

Το ασθενοφόρο προέρχεται από δωρεά του επιχειρηματία και φίλου της Ιθάκης κ. Γιώργου Ρόκα, μετά από παρέμβαση του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη προς αυτή την κατεύθυνση.

Με αυτό τον τρόπο η Ιθάκη ενισχύεται με δεύτερο ασθενοφόρο για την κάλυψη των αναγκών του νησιού. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ρόκα για την ευγενική χειρονομία. Η συνεργασία δημοσίου και ιδιωτικού τομέα για την κάλυψη αναγκών στο χώρο της υγεία, σε εξοπλισμό και υποδομές, παράγει θετικά αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε στον τόπο μας.

Στο Μέγαρο Μαξίμου για ζητήματα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης

Είχα τη χαρά να βρεθώ το μεσημέρι της Τρίτης 18/10 για μία ακόμη φορά στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να συναντήσω τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Γιάννη Μπρατάκο.

Με τον κ. Υπουργό συζητήσαμε τη πορεία της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη η οποία ανταποκρίνεται σε σειρά πολλαπλών προκλήσεων. Στεκόμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη με πρωτοβουλίες που αμβλύνουν τις επιπτώσεις μιας κρίσης για την οποία δεν ευθύνεται η Ελλάδα αλλά καλείται να διαχειριστεί.

Με τον κ. Μπρατάκο αναπτύξαμε, ακόμη,  ζητήματα που απασχολούν τη Κεφαλονιά και την Ιθάκη, σε συνέχεια και της πρόσφατης επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι άλλωστε γνωστό το γεγονός πως ο τόπος μας είδε στη πράξη το  ενδιαφέρον, προσωπικά, του Πρωθυπουργού και συνολικά της Κυβέρνησης.

Με τον κ. Μπρατάκο, παραμένουμε σε σταθερή επικοινωνία και τον ευχαριστώ θερμά για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 19/10/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA