Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ: Κύριε Καππάτε αναμένουμε την δημόσια συγγνώμη σας

Ψευδείς και συκοφαντικές έκρινε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, τους ισχυρισμούς  του δημοσιογράφου και εκδότη των Παραπολιτικών, Γιάννη Κουρτάκη, αναφορικά με την εξοχική κατοικία του Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο.

Η αγωγή που είχε καταθέσει ο Πρόεδρος μας Αλέξης Τσίπρας έγινε δεκτή από το Δικαστήριο  και υποχρεώνει τον εκδότη των Παραπολιτικών να διαγράψει την επίμαχη ανάρτηση από το λογαριασμό του στο Twitter,  και να αποκαταστήσει την αλήθεια.  Ο εναγόμενος εκδότης κρίθηκε πως όχι μόνο διέδωσε ψευδή γεγονότα, αλλά το έκανε εν γνώσει του, στα πλαίσια συκοφαντικής δυσφήμησης.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά μιλούσε για την δήθεν μετακόμιση του Αλέξη Τσίπρα από την Κυψέλη στο Σούνιο, για δήθεν αγορά πολυτελούς βίλας και  για δήθεν πολυτελούς επισκευής από μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία.

Δυστυχώς, τον δημοσιογραφικό κατήφορο του Γιάννη Κουρτάκη ακολούθησαν 33 μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, 3 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ κι 66 βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο βουλευτής των νησιών μας Παναγής Καππάτος.

Το λιγότερο λοιπόν που θα πρέπει να κάνει ο Κ. Καππάτος είναι να βγει δημόσια, όπως βγήκε και την πρώτη φορά κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα, και να ζητήσει συγγνώμη γιατί οι συκοφαντίες έρχεται η ώρα που ξεσκεπάζονται και οι συκοφάντες ξεμπροστιάζονται όπως τους αξίζει.

Αργοστόλι 14 Οκτωβρίου 2022

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 14/10/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA