Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ προς Ν.Δ: Ο βιασμός ήταν πάντα κακούργημα και με ψέματα δεν θα αποπροσανατολίσετε τον κόσμο

Ένας 53χρονος ευυπόληπτος εθνικόφρων εκμεταλλεύτηκε τη γνωριμία του με την οικογένεια ενός 12χρονου  κοριτσιού, για να το βιάσει συστηματικά και να το εκδώσει. Άλλες 200  οικογένειες-σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- έχουν τουλάχιστον ένα μέλος τους υπεράνω υποψίας, που βίαζε ένα 12χρονο παιδί ή απολάμβανε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες του, γυρνώντας μετά στην οικογενειακή του θαλπωρή.

Στο αίσχος του εγκλήματος ήρθε το αίσχος της ενημέρωσης αφού τα κανάλια ξεπέρασαν το χειρότερο εαυτό τους, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια του νεαρού κοριτσιού και καταπατώντας κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Στα παραπάνω αίσχη, προστέθηκε  η πολιτική αθλιότητα από στελέχη της ΝΔ που λένε ότι ο 53χρονος θα δικαστεί για κακούργημα και όχι για πλημμέλημα, όπως θα ίσχυε με τον νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη γιατί η νεοδημοκρατική ταυτότητα του 53χρονου παιδοβιαστή φαίνεται ότι τους έχει προκαλέσει πανικό.

Είναι ψέμα: Ο βιασμός ήταν πάντα και παραμένει κακούργημα. Μάλιστα, στις αλλαγές που έγιναν επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε αυστηροποίηση της έννοιας του βιασμού και ρητά ορίστηκε ότι το σεξ χωρίς συναίνεση είναι βιασμός.

Ο κ. Κουμουτσάκος είπε συνειδητά ψέματα και μετά από λίγο ανακάλεσε κι επανήλθε λέγοντας ότι καταψηφίσαμε τις νέες διατάξεις… H αυστηροποίηση της ποινής για το βιασμό ανηλίκου (μόνο ισόβια, άρθρο 71 ν. 4855/2021) ψηφίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ απ’ όλα τα κόμματα (Πρακτικά Βουλής, Συν. ΚΒ, 11.11.2021, σελ. 1794).

Ο 53χρονος παιδοβιαστής στον Κολωνό  είναι σάρκα από τη σάρκα της ΝΔ και έχει φωτογραφηθεί με τα μισά στελέχη του κόμματος, που τον εκθείαζαν για το ήθος του καθώς και με υψηλόβαθμο αξιωματικό στο ΑΤ Κολωνού αλλά και με άλλους αστυνομικούς.

Αλγεινή εντύπωση ωστόσο μας προκαλεί το γεγονός ότι οι Αρχές έδωσαν με καθυστέρηση δύο ημερών στη δημοσιότητα μόνο τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων και όχι και των 213 ατόμων που ήρθαν σε επαφή με τον 53χρονο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν από ενδεχόμενα άλλα θύματα.

Η κοινωνία μας όμως απαιτεί να χυθεί άπλετο φως σε αυτήν την δυσώδη υπόθεση και να δοθούν στην δημοσιότητα όλα τα ονόματα όσα ψηλά ή προβαλλόμενα είναι. Οποιαδήποτε καθυστέρηση, τόσο στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους όσο και στην έρευνα κινητών και υπολογιστών τους, όπως είχε γίνει στην περίπτωση Λιγνάδη, θα είναι απόπειρα συγκάλυψης κι η λάσπη δεν θα γίνει ανεκτή απ’ αυτούς που έχουν λερωμένη τη φωλιά τους και αναζητούν απεγνωσμένα αντιπερισπασμούς.

Αργοστόλι 13 Οκτωβρίου 2022

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 13/10/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA