ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η Αναγνωστική Εταιρία Κερκύρας, προσκαλεί όσους/-ες επιθυμούν και πληρούν τις κάτωθι οριζόμενες προϋποθέσεις, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη θέση γραμματειακής υποστήριξης και να αποστείλουν σχετική αίτηση στο email: anagnostikicorfu@gmail.com, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά (που περιγράφονται στην ιστοσελίδα της Εταιρίας https://anagnostiki-etairia-kerkyras.eu), για σύμβαση ορισμένου χρόνου (με δυνατότητα ανανέωσης) χρονικής διάρκειας ενός ημερολογιακού έτους. Χρονικό όριο υποβολής αίτησης: μέχρι τις 15.30 της Τετάρτης 19/10/22.

Η εν λόγω σύμβαση θα έχει χρονική διάρκεια από 01/11/2022 έως 31/10/2023. Μετά τη λήξη της, θα υπάρξει δυνατότητα ανανέωσής της, ύστερα από αξιολόγηση, κατά την κρίση της Διοικητικής Επιτροπής. Οι μηνιαίες απολαβές θα είναι σύμφωνες με την κείμενη νομοθεσία.

Για όλες τις υποψηφιότητες θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.

Τα απαραίτητα προσόντα για την κατάθεσή της αίτησης είναι τα ακόλουθα:

1.  να είναι Έλληνας/-ίδα πολίτης,  μόνιμος κάτοικος Κερκύρας.

2. να είναι πτυχιούχος Πανεπιστημιακής Σχολής Αρχειονομίας – Βιβλιοθηκονομίας – Μουσειολογίας ή Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών (Φιλολογίας, Ιστορίας κλπ) της ημεδαπής ή της αλλοδαπής με επισήμως αναγνωρισμένη ισοτιμία. (Η κατοχή σχετικού μεταπτυχιακού τίτλου θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν).

3. να έχει εμπειρία γραμματειακής υποστήριξης, αλληλογραφίας, γνώσεις χειρισμού Η/Υ (εμπειρία χρήσης όλων των προγραμμάτων του  Office τουλάχιστον,  διαχείριση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, γνώσεις διαχείρισης των ψηφιακών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κλπ.)

4. να έχει άριστη γνώση αγγλικών (θα αποτελέσει προσόν δεύτερη ευρωπαϊκή γλώσσα, κατά προτίμηση Γαλλικών, Ιταλικών).

5. να διαθέτει εμπειρία σε  διαχείριση  πνευματικών αγαθών (π.χ. αρχειακού υλικού, βιβλιοθήκης) και ικανότητες δημοσίων σχέσεων.

Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία θα συνεκτιμηθεί.

Με την κατάθεση της αιτήσεως οι ενδιαφερόμενοι θα δηλώνουν υπεύθυνα ότι πληρούν τα ανωτέρω απαραίτητα προσόντα.

Οι υποψηφιότητες θα κριθούν από τα επιφορτισμένα προς τούτο μέλη της  Αναγνωστικής Εταιρίας και στη συνέχεια, μέχρι τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου οι επικρατέστεροι των υποψηφίων θα έχουν κληθεί σε συνέντευξη για την τελική επιλογή.

Κατά την κρίση της Διοικητικής Επιτροπής, οι ημερομηνίες μπορούν να παραταθούν και επίσης το αποτέλεσμα της πρόσκλησης μπορεί να αποβεί άκαρπο.

Για τη Διοικητική Επιτροπή,

Ο Πρόεδρος                            Ο Γραμματέας

Θανάσης Μακρής                    Κώστας Καρδάμης

Κέρκυρα, 06 Οκτωβρίου 2022

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 6/10/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA