Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθησαν, το χρονικό διάστημα από 28.09.2022 έως και 29.09.2022, στην Κέρκυρα και την Κεφαλλονιά, -4- άτομα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Πιο αναλυτικά, στην Κέρκυρα, εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, σε διαφορετικές περιπτώσεις -2- ημεδαποί για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης -23,6- γραμμαρίων και μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, αντίστοιχα, καθώς και -1- ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Στην Κεφαλλονιά, συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, ημεδαπός, για κατοχή -28- χαπιών, για τα οποία απαιτείται ιατρική συνταγή.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθη ημεδαπή για κλοπή στη Ζάκυνθο

Συνελήφθη, χθες (29.09.2022), το απόγευμα, στη Ζάκυνθο, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, ημεδαπή για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, η ημεδαπή εντοπίσθηκε και συνελήφθη, ύστερα από αναζητήσεις των αστυνομικών, καθώς το πρωί της ίδιας ημέρας (29.09.2022), στην παραλία της περιοχής Καλαμακίου, αφαίρεσε από τσάντα λουόμενης, το χρηματικό ποσό των -190- ευρώ καθώς και άλλα αντικείμενα.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -140- ευρώ καθώς και το σύνολο των υπόλοιπων αφαιρεθέντων αντικειμένων.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 30/9/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA