Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθη αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα

Κατασχέθηκαν -472- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (26.09.2022) το βράδυ, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, αλλοδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης και συνελήφθη, καθώς στην οικία του κατείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης -472- γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπή μοτοσυκλέτας στην Κέρκυρα

Συνελήφθη, χθες (26.09.2022),το απόγευμα, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κέρκυρας, ημεδαπός για κλοπή μοτοσυκλέτας.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας, καθώς το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, είχε αφαιρέσει μία μοτοσυκλέτα από το κέντρο της πόλης.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, κατά την οποία η μοτοσυκλέτα βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Προληπτικοί τροχονομικοί έλεγχοι στα Ιόνια Νησιά

Βεβαιώθηκαν -265- παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Προληπτικοί τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες (26.09.2022), σε Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Λευκάδα, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικού σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων, για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την αντιμετώπιση επικίνδυνων οδηγικών συμπεριφορών.

Ειδικότερα, κατά τις ώρες 10:00 έως 14:00, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ζακύνθου, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς και Λευκάδας, ελέγχθηκαν συνολικά -411- οχήματα και συνελήφθησαν -11- άτομα για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας. 

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν συνολικά -265- παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μεταξύ των οποίων:

•           -38- για προστατευτικό κράνος

•           -22- για ταχύτητα

•           -18- για στέρηση άδειας ικανότητας  οδηγήσεως

•           -7- για ΚΤΕΟ

•           -3- για στέρηση ασφαλιστηρίου συμβολαίου

•           -3- για χρήση κινητού κατά την οδήγηση και

•           -2- για ζώνη ασφαλείας

Τέλος, κατά τους ελέγχους, ακινητοποιήθηκαν -30- οχήματα, για περιπτώσεις στέρησης άδειας ικανότητας οδήγησης, μη χρήσης προστατευτικού κράνους, φθαρμένων ελαστικών, στέρησης ασφαλιστηρίου συμβολαίου και έλλειψης σιγαστήρα.   

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 27/9/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA