Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθησαν -3- άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών στην Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, χθες (22.09.2022), από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, τρία άτομα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, συνελήφθη ημεδαπός καθώς σε έρευνα στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -6-  δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 50 εκατοστά και ακατέργαστη κάνναβη βάρους -14- γραμμαρίων.

Τέλος, σε μία ακόμη περίπτωση, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, εντοπίστηκαν στη Βόρεια Κέρκυρα, -2- αλλοδαποί και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης.   

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στη Λευκάδα   

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων -11- συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό 

Συνελήφθησαν, χθες (22.09.2022) το απόγευμα, στη Λευκάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, δύο ημεδαποί 17 και 19 ετών, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, οι δύο ημεδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν -διαδοχικά- κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, στο πλαίσιο της οποίας βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

•           -11- συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -16- γραμμαρίων

•           -13- κενές αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες

•           -1- ζυγαριά ακριβείας

•           -3- τρίφτες ακατέργαστης κάνναβης

•           το χρηματικό ποσό των -385- ευρώ και

•           -2- κινητά τηλέφωνα

Επιπλέον, κατασχέθηκε, μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ως μέσο τέλεσης της παραπάνω πράξης.  

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπή μοτοποδηλάτου στην Κεφαλονιά

Συνελήφθη, τις πρώτες ώρες χθες (21.09.2022), στο Αργοστόλι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ημεδαπός για κλοπή μοτοποδηλάτου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ημεδαπό, καθώς λίγες ώρες πριν είχε αφαιρέσει ένα μοτοποδήλατο, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.

Επιπλέον, κατά την προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω δράστης, κατείχε παράνομα δύο κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατασχέθηκαν.  

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 23/9/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA