Επίσκεψη κλιμακίου του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων σε επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα στα Ιόνια Νησιά

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας Ιονίων Νήσων κ. Γιώργος Στασινόπουλος, υποδέχτηκε στην Ζάκυνθο κλιμάκιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και συγκεκριμένα του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης (Ε.Συ.Δ.).

Το κλιμάκιο συνοδευόμενο από τον κ. Στασινόπουλο επισκέφθηκε, βάσει προγραμματισμένων συναντήσεων, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα, όπως ελαιοτριβεία, οινοποιεία αλλά και εταιρείες τυποποίησης προϊόντων.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η γνωστοποίηση της σημασίας της διαπιστευμένης πιστοποίησης, όπως και και η ενημέρωση από τους παραγωγούς των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν σε όλο το φάσμα της προσπάθειάς τους.

Υπήρξε δέσμευση για στενότερη συνεργασία με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, ενώ ορίστηκε η ΔΕΘ ως νέο σημείο συνάντησης.

Το κλιμάκιο τις επόμενες μέρες θα συνεχίσει τις επισκέψεις του και στα υπόλοιπα νησιά της Περιφέρειάς μας.

Η επίσκεψη αυτή έρχεται σε μια ιδιαιτέρως σημαντική περίοδο, καθώς συμπίπτει με την έναρξη του νέου Αναπτυξιακού Νόμου, ο οποίος δημιουργεί σοβαρές προοπτικές για επενδύσεις και στον πρωτογενή τομέα.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων δεσμεύεται για την διαρκή στήριξη των επιχειρήσεων και ειδικά του πρωτογενούς τομέα, σε συνεργασία πάντα με τα αρμόδια Υπουργεία, για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για τους παραγωγούς μας.

Γιώργος Στασινόπουλος

Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας

Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 30/8/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA