Aστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθησαν, από βραδινές ώρες χθες (10.08.2022) έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (11.08.2022), στην Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, τρεις αλλοδαποί, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και παράνομης οπλοκατοχής.

Ειδικότερα, στην Κέρκυρα, εντοπίστηκε και συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), αλλοδαπός, για κατοχή μικροποσότητας κοκαΐνης και ενός σπρέι πιπεριού.

Επιπλέον, στη Ζάκυνθο, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), δύο άτομα, για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθησαν δέκα αλλοδαποί στα αεροδρόμια της Ζακύνθου, της Κέρκυρας και της Κεφαλλονιάς, που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα στο εξωτερικό

Συνελήφθησαν, τα τελευταία δύο 24ωρα, στα αεροδρόμια της Ζακύνθου, της Κέρκυρας και της Κεφαλονιάς, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, συνολικά δέκα (10) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό το εξωτερικό.

Ειδικότερα, στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, συνελήφθησαν, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, έξι (6) αλλοδαποί, οι οποίοι, με τη χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και το Βέλγιο.

Στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, χθες (10.08.2022) εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, δύο (2) αλλοδαποί, ο οποίοι, με τη χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία.

Σε μία ακόμα περίπτωση, στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, χθες (10.08.2022), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, εντοπίσθηκαν δύο (2) αλλοδαποί, ο οποίοι, με τη χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήση με προορισμό την Ολλανδία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθη διωκόμενο πρόσωπο στην Κεφαλονιά

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες (10.08.2022), στην Κεφαλονιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αργοστολίου, 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιώς, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 14 ετών, για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπές στην Κέρκυρα

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες (10.08.2022), στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ημεδαπός, για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω εντοπίσθηκε και συνελήφθη, ύστερα από αναζητήσεις των αστυνομικών, καθώς όπως προέκυψε αρχικά, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (10.08.2022), παραβίασε κατάστημα-ζαχαροπλαστείο, σε προάστιο της πόλης της Κέρκυρας, αφαιρώντας χρηματικό ποσό.

Επιπλέον, ο δράστης, κατά τον εντοπισμό του οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, είχε αφαιρέσει κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας (10.08.2022), από περιοχή της κεντρικής Κέρκυρας.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας το μοτοποδήλατο κατασχέθηκε και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 11/8/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA