Συγχαρητήρια μηνύματα φορέων για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Αργοστολίου για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021-2022

Αγαπημένοι μου μαθητές και μαθήτριες,

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των επιτυχόντων στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022 ,θα ήθελα να σας συγχαρώ από καρδιάς για την επιτυχία σας  στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις. Μια νέα περίοδος  ωραία, δυναμική και παραγωγική της ζωής σας αρχίζει

 Εύχομαι  να χαρείτε  και να απολαύσετε αυτή  την νέα περίοδο  επιτυγχάνοντας τους στόχους σας  και υλοποιώντας τα όνειρά σας.

Σε όσους δεν τα κατάφεραν,  θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω  ότι πάντα  υπάρχει και η επόμενη ευκαιρία καθώς κι άλλες δυνατότητες. Δεν αξίζει και δεν πρέπει να απογοητεύεστε.

Η ζωή έχει επιτυχίες και αποτυχίες. Οι ευκαιρίες είναι πάντα μπροστά μας!

Καλή Συνέχεια

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021-2022

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες που κατάφεραν να ανταποκριθούν με επιτυχία στη δύσκολη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων. Η προσπάθειά τους υπήρξε αξιέπαινη, ειδικά μέσα στις αντίξοες συνθήκες της πανδημίας.

Σε όσους και όσες πέτυχαν τον στόχο τους για την εισαγωγή τους στη σχολή επιλογής τους, εύχομαι η ζωή τους να συνοδεύεται πάντα από επιτυχίες και οι επιλογές τους να τους δικαιώσουν μέσα από τον δρόμο που διαλέγουν να ακολουθήσουν, ώστε να νιώθουν πλήρεις και ευχαριστημένοι, αποκτώντας τα κατάλληλα εφόδια και χτίζοντας το δικό τους μέλλον.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι εργάστηκαν συστηματικά, δείχνοντας προσήλωση στον στόχο τους, βιώνοντας από κοντά τον μεγάλο αγώνα των μαθητών τους, στηρίζοντάς τους ψυχικά και ηθικά βοηθώντας τους κατ’ αυτό τον τρόπο να προετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις αυτών των δύσκολων εξετάσεων.

Συγχαρητήρια, τέλος, και στους γονείς που στήριξαν τα παιδιά τους και τους έδωσαν κουράγιο να πιστέψουν στις δυνάμεις τους.

Θα ήθελα, επίσης, να τονίσω ότι σε αυτή τη δοκιμασία δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Για τους μαθητές που τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που προσδοκούσαν, θα πρέπει να ξέρουν ότι οι ευκαιρίες της ζωής δεν σταματούν εδώ. Τα όνειρα και οι στόχοι μπορούν πάντα να πραγματοποιηθούν όταν η θέληση είναι μεγάλη. Το μέλλον δεν καθορίζεται από μια στιγμή!

Καλή δύναμη σε όλους τους επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων και τους εύχομαι καλή αρχή σε αυτό το νέο και σημαντικό κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή τους, με την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Πέτρος Αγγελόπουλος

Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων

Με εκτίμηση

ΠΔΕ Ιονίων Νήσων

www.pdeionion.gr

2661082195

mail@ionion.pde.sch.gr

—————————————-

Συγχαρητήριο μήνυμα Προέδρου, Σταύρου Σπαθή για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης, συγχαίρουμε θερμά τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, υποψήφιες και υποψήφιους των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο και σπουδαίο ξεκίνημα της ζωής τους. Η διαρκής προσπάθεια τόσων χρόνων δεν πήγε χαμένη. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης τόσο στους γονείς, όσο και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στήριξαν τους μαθητές σ’ αυτήν τη δύσκολη πορεία. Για όσες και όσους δεν πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις η προσπάθεια δε σταματά εδώ. Η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά τους, αρκεί να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Τα νέα παιδιά είναι η ελπίδα μας και μπορούν να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο. Καλή δύναμη σε όλους!

Ο Πρόεδρος,

Σταύρος Σπαθής

——————————

Μήνυμα από τον Βουλευτή Κεφαλλονιάς και Ιθάκης για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης που έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Συγχαρητήρια στα παιδιά που πέτυχαν το στόχο τους! Σε όσους και όσες κατάφεραν την εισαγωγή τους σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Καλή πρόοδο και επιτυχία στο νέο μονοπάτι που θα ακολουθήσετε στη ζωή σας.  Ευχαριστούμε τους γονείς τους, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς στα σχολεία μας που στήριξαν τα παιδιά σε αυτή την προσπάθεια.

Για τα παιδιά που δεν πέτυχαν το στόχο που είχαν θέσει, να θυμάστε ότι η επίτευξη ενός στόχου πολύ σπάνια είναι μια συνεχής ανοδική πορεία. Πίσω από κάθε επιτυχία κρύβονται απογοητεύσεις και αποτυχίες που πρέπει να μας κάνουν σοφότερους και πιο δυνατούς. Συνεχίστε την προσπάθεια. Στην εποχή μας εξάλλου η αγορά εργασίας μετασχηματίζεται ταχύτατα. Αγαπητά παιδιά δεν πρέπει να νιώθετε ότι στα 18 έτη σας έτη έχετε υποχρέωση να διαλέξετε οριστικά την επαγγελματική σας πορεία.

Φέτος, για πρώτη φορά μετά από 59 χρόνια, το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τις βάσεις Εισαγωγής στα ΑΕΙ της χώρας από τα τέλη Ιουλίου αντί για τέλη Αυγούστου. Αυτή η κίνηση δείχνει σεβασμό στις προσπάθειες των οικογενειών και τους δίνει τον απαραίτητο χρόνο να προετοιμάσουν το ξεκίνημα της νέας πορείας των παιδιών.

Μέσω του παράλληλου μηχανογραφικού πολλά παιδιά πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) για τα οποία υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ τους ανθρώπους που εργάζονται και προσπαθούν ώστε τα τμήματα του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κεφαλονιά να παραμένουν ελκυστικά για τους υποψηφίους και να εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητά τους, σε ένα περιβάλλον με πάρα πολλές επιλογές.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 29/7/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA