Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για διαφορετικές περιπτώσεις διάθεσης αμπουλών αερίου γέλιου, σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο

Κατασχέθηκαν συνολικά -446- αμπούλες αερίου γέλιου (Laughing Gas)

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, στην Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας, δύο άτομα, για  διάθεση αμπουλών αερίου γέλιου.

Συγκεκριμένα, στον Κάβο Κέρκυρας, πρώτες πρωινές ώρες χθες (03.07.2022), συνελήφθη ημεδαπός, ο οποίος κατά τον έλεγχο σε κατάστημα λιανικού εμπορίου, διαπιστώθηκε να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση -428- συνολικά αμπούλες αερίου γέλιου (Laughing Gas) και μπαλόνια, ενώ επιπλέον παραβίαζε και το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος.

Σε άλλη περίπτωση, σε κεντρικό δρόμο του Λαγανά Ζακύνθου, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (04.07.2022), συνελήφθη αλλοδαπός, καθώς, κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε να έχει στην κατοχή του προς πώληση -18- αμπούλες αερίου γέλιου (Laughing Gas).

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθησαν έξι άτομα για διατάραξη από καταστήματα και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής στην Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, στην Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο, έξι άτομα, υπεύθυνοι και ιδιοκτήτες καταστημάτων.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων, που πραγματοποιήθηκαν από το βράδυ του Σαββάτου (02.07.2022) έως τις πρώτες πρωινές ώρες  σήμερα (04.07.2022), για την αντιμετώπιση εκπομπής θορύβου από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, συνελήφθησαν:

•           στη νότια Κέρκυρα, -4- ημεδαποί, για διατάραξη και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής, κατά περίπτωση και

•           στο Λαγανά Ζακύνθου, -2- ημεδαποί, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,4/7/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA