Παρέμβαση Καππάτου στη Βουλή: Απάντηση στο ΜΕΡΑ25 και Ομιλία για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος

Στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων συζητήθηκε το πρωί της Τετάρτης 29/6 η ένσταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε ο Βουλευτής του ΜΕΡΑ25 Κρίτων Αρσένης για την Τροπολογία- Προσθήκη του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τίτλο «Παραχωρήσεις Ακινήτων για ανάπτυξη Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας».

Εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος έλαβε τον λόγο επιχειρηματολογώντας υπέρ της απόρριψης της ένστασης αντισυνταγματικότητας παραθέτοντας τις συνταγματικές εκείνες προβλέψεις και τη νομολογία που υποστηρίζουν τη συνταγματικότητα της τροπολογίας.

Ακόμη, την ίδια ημέρα, ο Παναγής Καππάτος από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων αναφέρθηκε στη συμπλήρωση 7 χρόνων από την επιβολή τραπεζικών περιορισμών (capital controls) με ευθύνη της τότε Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Κι αν σήμερα μπορούμε να ανατρέχουμε σε εκείνους τους κρίσιμους μήνες νηφάλια, είναι γιατί η πατρίδα μας έχει επανακτήσει την αξιοπιστία της βήμα-βήμα και με σκληρή προσπάθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μπορείτε να βρείτε  την τοποθέτηση του κ. Καππάτου επί της ένστασης αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε το ΜΕΡΑ25 στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/3ueIvRp

Το κείμενο της ομιλίας επί του Νομοσχεδίου βρίσκεται στον σύνδεσμο: https://bit.ly/3Nyr9pm

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,30/6/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA