Ξεκινάει η Ευρωπαϊκή Γιορτής Μουσικής

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής επιστρέφει δυναμικά για 23η συνεχόμενη χρονιά με ζωντανές εκδηλώσεις για τους απανταχού μουσικόφιλους! Και φέτος, θα σμίξουμε ξανά στους πιο εμβληματικούς χώρους της Ελλάδας μετά από δύο «άρρυθμα» χρόνια μουσικής αναστολής. Η συλλογική εμπειρία σε ζωντανούς δρόμους και γεμάτες πλατείες, σε καταπράσινα βουνά και σε γαλανόλευκα νησιά…θα αντικαταστήσουν κάθε εικονική πραγματικότητα. Φέτος, η Μουσική χτυπάει δυνατά και της αξίζει να πετάξει ψηλά!

Η Ρόδος δίνει και φέτος ένα δυναμικό παρόν στη μεγαλύτερη μουσική γιορτή του χρόνου με πέντε, ανοικτές για το κοινό, εκδηλώσεις. Διοργανωτές είναι ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού-Αθλητισμού Ρόδου και το Μουσικό Σχολείο Ρόδου. Την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής συντονίζει το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο. Πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου.

RhodesMRC 2022 – Πανεπιστημιακή έκδοση

Έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις συμμετοχής για το 12 Rhodes Model Regional Co-operation 2022. Η μεγαλύτερη διεθνής συνάντηση νέων ηγετών που γίνεται στη Ρόδο, επιστρέφει δυναμικά, με οκτώ επιτροπές προς προσομοίωση.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,18/6/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA