Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα, στη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών 

Συνελήφθησαν, χθες (16.06.2022), το βράδυ, στη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα, -3- άτομα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, -2- αλλοδαποί, για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -13- γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε περιοχή της βόρειας Κέρκυρας, συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), αλλοδαπός για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθησαν πέντε άτομα για ηχορύπανση και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας καταστήματος στην Κέρκυρα και την Κεφαλλονιά

Συνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (17.062022), στην Κέρκυρα και την Κεφαλλονιά, πέντε ημεδαποί, υπεύθυνοι και ιδιοκτήτες καταστημάτων.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων για την αντιμετώπιση εκπομπής θορύβου από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, συνελήφθησαν:

•           στον Κάβο Κέρκυρας,  τρείς ημεδαποί, για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής, ενώ σε μία από περιπτώσεις, υπερέβαινε και το επιτρεπτό όριο θορύβου,

•           στην πόλη της Κέρκυρας, ημεδαπός, υπεύθυνος καταστήματος, για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής και

•           στο Φισκάρδο Κεφαλονιάς, ημεδαπός, νόμιμος εκπρόσωπος, καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,17/6/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA