Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθη διωκόμενο πρόσωπο στην Κέρκυρα

Συνελήφθη, την Κυριακή (12.06.2022), το βράδυ, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κέρκυρας, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τα παρακάτω καταδιωκτικά έγγραφα για κλοπές:

•           απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηγουμενίτσας, με ποινή φυλάκισης -8- μηνών,

•           απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κέρκυρας, με ποινή φυλάκισης -5- μηνών,

•           απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κέρκυρας, με ποινή φυλάκισης -4- μηνών,

•           απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας, με ποινή φυλάκισης -15- μηνών και

•           απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κέρκυρας, με ποινή φυλάκισης -4- μηνών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Συνελήφθη ένα άτομο στον Κάβο Κέρκυρας για διάθεση αμπουλών αερίου γέλιου σε κατάστημα λιανικής πώλησης

Κατασχέθηκαν (40) αμπούλες αερίου γέλιου (Laughing Gas)

Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (14.06.2022), στον Κάβο Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων, ημεδαπός για διάθεση αμπουλών αερίου γέλιου.

Συγκεκριμένα, ο ημεδαπός εντοπίστηκε κατά τον έλεγχο σε κατάστημα λιανικής πώλησης ιδιοκτησίας του, να διαθέτει προς πώληση -40- συνολικά αμπούλες αερίου γέλιου (Laughing Gas) και μπαλόνια, ενώ επιπλέον διαπιστώθηκε ότι παραβίαζε και το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Προληπτικοί τροχονομικοί έλεγχοι στα Ιόνια Νησιά

Βεβαιώθηκαν -71- παραβάσεις για μη χρήση κράνους

Προληπτικοί τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες (13.06.2022), στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικού σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων, για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα, από την 14:00 έως την 20:00 ώρα, από συνεργεία ελέγχων των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας, Λευκάδας, Κεφαλλονιάς και Ζακύνθου, ελέγχθηκαν -235- μοτοσυκλέτες και μοτοποδήλατα (δίκυκλα και τετράτροχα) και βεβαιώθηκαν συνολικά -71- παραβάσεις για μη χρήση κράνους από τους οδηγούς.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου αποσκοπώντας στην ασφαλή χρήση του οδικού δικτύου, την τήρηση των Κανόνων Οδικής Κυκλοφορίας και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

Συνελήφθησαν πέντε άτομα, στη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν, από απογευματινές ώρες χθες (13.06.2022) έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (14.06.2022), κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), στη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα, -5- άτομα σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν -4- αλλοδαποί, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή μικροποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης -κατά περίπτωση-.

Επιπλέον, στην Κέρκυρα, βραδινές ώρες χθες (13.06.2022), συνελήφθη ημεδαπός, για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,14/6/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA