Νέο Σύστημα Αξιολόγησης στο Δημόσιο – Εισηγητής της ΝΔ ο Παναγής Καππάτος

Ξεκίνησε το μεσημέρι της Πέμπτης 02.06 η Επεξεργασία στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών «Σύστημα στοχοθεσίας, αξιολόγησης και ανταμοιβής για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της δημόσιας διοίκησης και άλλες διατάξεις για το ανθρώπινο δυναμικό του δημοσίου τομέα».

Ως Εισηγητής της Πλειοψηφίας, ο Βουλευτής Κεφαλλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος ανέπτυξε το περιεχόμενο, την στόχευση και τα αναμενόμενα αποτελέσματα ενός Σχεδίου που αφορά στην ενίσχυση των δεξιοτήτων των υπαλλήλων και την βελτίωση της αποτελεσματικότητας του δημοσίου τομέα στη χώρα μας.

Ο κ. Καππάτος, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι το νομοσχέδιο καθορίζει ένα ενιαίο πλαίσιο δεξιοτήτων για το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού από κοινού με τη θέσπιση ένα νέου και διαφανούς πλαισίου αξιολόγησης της απόδοσης στον δημόσιο τομέα.

Ακόμη, η εισαγωγή τόσο του θεσμού του Συμβούλου Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού όσο και του συστήματος κινήτρων και ανταμοιβής στον δημόσιο τομέα εγγυάται την επιτυχή εφαρμογή της αξιολόγησης, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ερχόμενη Εβδομάδα ακολουθούν οι Συνεδριάσεις για την αναλυτικότερη επεξεργασία του Σχεδίου Νόμου.

Εκεί, ο Βουλευτής Κεφαλλονιάς και Ιθάκης, Παναγής Καππάτος, θα έχει την ευκαιρία να αναπτύξει, με την ιδιότητα του Εισηγητή, την συνολική επιχειρηματολογία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ επί ενός τόσο σοβαρού για την οργάνωση του Δημοσίου Τομέα νομοσχεδίου.

Συνολικά η τοποθέτηση του κ. Καππάτου βρίσκεται στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

https://bit.ly/3MghWBI

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 3/6/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA