ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΙΟΥΝΙΟΣ ΤΕΧΝΗΣ

Ο Ζωγράφος, Λογοτέχνης, θεωρητικός τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος συνεχίζει τον Ιούνιο τις εικαστικές του εκθέσεις και παρουσιάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η έκθεση ζωγραφικών του έργων και επιζωγραφισμένων σφαιρών με τίτλο “Μορφές και Κιονόκρανα” / “Capitals and Forms” στο Νομισματικό Μουσείο Αθηνών (Ιλίου Μέλαθρον), η οποία εγκαινιάστηκε με επιτυχία τον Μάιο, την Διεθνή Ημέρα Μουσείων, θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Ιουνίου 2022. / 

https://www.nummus.gr/wp-content/uploads/2022/05/DT2022.pdf

Από τις 28 Μαίου μέχρι και τις 30 Ιουλίου 2022, συμμετέχει με δύο ζωγραφικά έργα του στην μεγάλη διεθνή αντιπολεμική  έκθεση “Padiglione Ucraina”,που ξεκίνησε εντυπωσιακά στην Biblioteca Civica A. Aonzo, της Quiliano (SV) στην Βόρεια Ιταλία. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει ο Ruggero Maggi με την συνεργασία του SACS-MUSEO DINAMICO DELLA MAIL ART. / 

https://www.sacsarte.net/?fbclid=IwAR3lNZzDT0qLqjOA8A6DzUFTqNvw6iuatB-I7NDBd8HJaeQogODJO6YH5Js

Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 θα ολοκληρωθούν τα φετινά Art Weekends στο χώρο του Art Studio Est-La Chambre, που από την επανέναρξη των καλλιτεχνικών δρωμένων κράτησαν συνεχές το ενδιαφέρον των φιλότεχνων.

Παράλληλα  o Κώστας Ευαγγελάτος συμμετέχει ως μέλος της κριτικής επιτροπής στον πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό που έχει προκηρύξει η Εταιρεία Ελλήνων λογοτεχνών (ΕΕΛ) και η  Εθνική Εταιρεία των Ελλήνων Λογοτεχνών (ΕΕΕΛ), τα αποτελέσματα του οποίου θα ανακοινωθούν περί τα μέσα Ιουνίου.

Στο τέλος του μήνα με συνεργάτες του θα βρίσκεται στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, όπου και θα ανακοινώσει το θερινό εκθεσιακό πρόγραμμα της Σύγχρονης Πινακοθήκης Villa “Ροδόπη”, η οποία με την ηθική στήριξη ντόπιων και ξένων καλλιτεχνών και διανοουμένων διανύει επιτυχώς 22 χρόνια ανεξάρτητων και σημαντικών καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων.

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΜΗΝΑ!!

www.rodopicollection.blogspot.com

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 1/6/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA