Δήλωση συμμετοχής στην κίνηση “FRIENDS”

Μετά από 2 χρόνια λόγω της πανδημίας, ο Α.Γ.Σ.ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ με συνδιοργανωτή την Π.Ε.Κεφαλληνίας και την υποστήριξη των Δήμων Αργοστολίου, Ληξουρίου, Σάμης διοργανώνει το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους «Άννα Πολλάτου», που θα διεξαχθεί στο νησί μας από 23-26/06/2022.

Από το 2015 η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης ξεκίνησε την κίνηση «FRIENDS» προκειμένου να στηρίξει την τοπική αγορά και παράλληλα να δώσει επιπλέον παροχές στους συμμετέχοντες λόγω των οικονομικών συνθηκών.

Friends, δηλαδή φίλοι του Φεστιβάλ, γίνονται όσα εμπορικά καταστήματα, καταστήματα εστίασης και καταστήματα παροχής υπηρεσιών επιθυμούν, με την προϋπόθεση να παρέχουν έκπτωση στους αθλούμενους, συνοδούς και εθελοντές του Kefalonia Gym Festival κατόπιν υποδείξεως της διαπίστευσής (κάρτα συμμετοχής) τους. Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν ότι στα καταστήματα που υπάρχει η ένδειξη «FRIENDS», η οποία θα δοθεί από την Οργανωτική Επιτροπή στα καταστήματα, θα έχουν μειωμένες τιμές. Όσα καταστήματα ενταχθούν στο πρόγραμμα θα συμπεριληφθούν στη λίστα των FRIENDS στη σελίδα μας στο διαδίκτυο και στα social media. Επίσης, λίστα με τα καταστήματα και πληροφορίες για το καθένα (τηλέφωνο, ωράριο κ.λ.π) θα συμπεριληφθεί στο φάκελο που δίνεται σε όλες τις ομάδες κατά την ενημέρωση των αρχηγών αποστολών.

Όσα καταστήματα λοιπόν επιθυμούν να γίνουν FRIENDS του Φεστιβάλ μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική δήλωση που θα βρουν στο site της διοργάνωσης

http://kefalonia-gymfestival.gr

στο πεδίο FRIENDS   ΔΗΛΩΣΗ.

Στην ηλεκτρονική δήλωση δηλώνετε το ποσοστό της έκπτωσης και στοιχεία της επιχείρησης.

Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων 22/06/2022

Για διευκρινίσεις μπορείτε να αποστείλετε e-mail στο

info@kefalonia-gymfestival.gr

Επίσης, όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να γίνουν χορηγοί της διοργάνωσης και να προβληθούν στο site μας μπορούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική δήλωση στο πεδίο ΧΟΡΗΓΟΙ. Αναφορά των χορηγών θα γίνεται σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ και λάβαρο με τους χορηγούς θα υπάρχει στους χώρους των εκδηλώσεων.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 1/6/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA