ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΔΗΜΟΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Αγαπητοί φίλοι, είμαστε στην  ευχάριστηθέση να σας ενημερώσουμε ότι η εκδήλωση για την εγγραφήεθελοντώνδοτών που πραγματοποιήθηκεστις 26/4/2022ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ο αριθμός των εβδομήντααιτήσεων που μας είχανσταλείκαλύφθηκε πολύ σύντομα από την δικήσας συμμετοχή.Το ενδιαφέρον σας, αποτελείκινητήριοδύναμη να συνεχίσουμε την συγκεκριμένηδράσηευαισθητοποιώνταςόσουςπερισσοτέρουςμπορούμεμεγιστοποιώντας την ανθρώπινηαλληλεγγύη μας.

Το ελάχιστο που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ένα μεγάλοευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές που εγγράφηκαν με την ευχή να γίνουνκοινωνοί της συγκεκριμένηςιδέας. Επίσης, να ευχαριστήσουμε για την βοήθεια τους ώστε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένηεκδήλωση, τον ΔήμοΛηξουρίου, τον κ. Ζερβό Ηλία για την δημιουργία της αφίσας και τις  ΒασιλειάδουΜαρία, και Κονταρίνη Έφη για την συλλογή  των αιτήσεων.Αξιοσημείωτη και η μαζικήσυμμετοχή της ομάδας του Παλληξουριακούαλλά και του συλλόγουΓονέων και Κηδεμόνων του Β Δημοτικούσχολείου.

            Οι εγγραφέςμπορούν να γίνονται από τώρα και στο εξής μετα από σχετικήεπικοινωνία στα6974972061 ή στο dionisis9@yahoo.com

Με εκτίμηση,

Πρεντάνος Διονύσιος,

Υπεύθυνος Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Ληξουρίου.

Πληροφορίες:   dionisis9@yahoo.com ,  6974972061.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 28/4/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA