Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθη αλλοδαπός για παράνομη κατοχή και πώληση αθυρμάτων στη Ζάκυνθο

Κατασχέθηκαν συνολικά (1.451) αθύρματα

Συνελήφθη, χθες Μεγάλη Τετάρτη (20.04.2022) το απόγευμα, στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, αλλοδαπός για παράνομη κατοχή και πώληση αθυρμάτων.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, στο πλαίσιο ελέγχων καταπολέμησης της παράνομης διάθεσης ειδών πυροτεχνίας την εορταστική περίοδο, καθώς όπως διαπιστώθηκε διέθετε προς πώληση σε εμπορικό κατάστημα, στην πόλη της Ζακύνθου, συνολικά (1.451) αθύρματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων θα συνεχιστούν καθ΄ όλη την εορταστική περίοδο.

Συνελήφθησαν 3 ημεδαπές για κλοπή στην Κέρκυρα

Συνελήφθησαν άμεσα, πρωινές ώρες της Μεγάλης Τετάρτης (20.04.2022), στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), -3- ημεδαπές, κατηγορούμενες για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι -3- ημεδαπές, λίγο πριν τη σύλληψή τους, με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν διαδοχικά από δύο εμπορικά καταστήματα ενδυμάτων, που βρίσκονται στο Κέντρο της πόλης της Κέρκυρας, είδη ρουχισμού.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας το σύνολο των αφαιρεθέντων προϊόντων βρέθηκαν και επιστράφηκαν στους υπευθύνους των καταστημάτων.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 21/4/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA