Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθη ημεδαπός για παράνομη κατοχή και πώληση αθυρμάτων στην Ιθάκη

Συνελήφθη, χθες (18.04.2022) το πρωί, στην Ιθάκη, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ημεδαπός για παράνομη κατοχή και πώληση αθυρμάτων.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, στο πλαίσιο ελέγχων καταπολέμησης της παράνομης διάθεσης ειδών πυροτεχνίας την εορταστική περίοδο, καθώς όπως διαπιστώθηκε διέθετε προς πώληση σε εμπορικό κατάστημα συνολικά (200) παιδικά αθύρματα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα διαβιβαστεί  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων θα συνεχιστούν καθ΄ όλη την εορταστική περίοδο.

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών καθώς και μία απόπειρα κλοπής στην Κέρκυρα

Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, δύο υποθέσεις κλοπών καθώς και μία απόπειρα, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Κέρκυρα και σχηματίστηκαν κατά περίπτωση δικογραφίες σε βάρος τριών ημεδαπών, δύο ανδρών και μίας γυναίκας.

Ειδικότερα, η πρώτη περίπτωση, αφορά τον εντοπισμό και σύλληψη ημεδαπής χθες (18.04.2022), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, καθώς λίγη ώρα πριν είχε αποπειραθεί να παραβιάσει πόρτα οικίας στην πόλη της Κέρκυρας, ενώ από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τις προηγούμενες μέρες είχε αφαιρέσει από την ίδια οικία κοσμήματα συνολικής αξίας (15.000) ευρώ.

Στη δεύτερη περίπτωση,  όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα δύο ημεδαποί, αφαίρεσαν το μεσημέρι της Κυριακής (10.04.2022), από προαύλιο χώρο αποθήκης εταιρίας, περιφερειακά της πόλης της Κέρκυρας, διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας (450) ευρώ.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν, θα διαβιβαστούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 19/4/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA