Συγχαρητήρια για τις διακρίσεις των αθλητριών της ΑΓΣ Επτανήσων

Ο Αντιπεριφερειάρχης των Π.Ε Κεφαλληνίας & Π.Ε Ιθάκης κ.Σταύρος Τραυλός  εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα, για τις διακρίσεις των αθλητών.

Η υπεροχή της Κεφαλονιάς στο άθλημα της ενόργανης  ρυθμικής γυμναστικής   επιβεβαιώθηκε εκ νέου, αυτή τη φορά με τις νέες επιτυχίες που σημείωσαν οι αθλήτριες του «ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ»

Η Εθνική Ανσάμπλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στην Σόφια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο   στην σύνθεση της ομάδας μας και η Μαριέττα Τοπαλλάι του «ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ», προσφέροντας μας μοναδικές στιγμές συγκίνησης και υπερηφάνειας.

Άξιες  συγχαρητηρίων και οι  Κορασίδες –Παγκορασίδες   αθλήτριες του σύλλογο του «ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ» Χριστίνα Καλαφάτη, Μαριλένα Κατσαμπίρη Λετίσια Πολλάτου, Εβίτα Μινέτου, Μελίνα Τζωρτζάτου και Αγγελική-Γκέιλ Δρακονταειδή που θριάμβευσαν κατακτώντας 5 χρυσά μετάλλια στους Περιφερειακούς αγώνες στην   Πάτρα.

            Συγχαρητήρια στην νέα διάκριση στον συμπατριώτη μας Σωκράτη Βαλλιάνο, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwondo ITF που Πραγματοποιήθηκε στην Κροατία.

Τέλος συγχαρητήρια στους μαθητές Δημήτρη Αντωνάτο, Παναγή Τραυλό,  Πάνο Αλυσανδράτο και Ιωάννα Σολιδάκη που κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για την τελική φάση η οποία θα γίνει στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου, είναι  μια σημαντική επιτυχία για τον στίβο της Κεφαλονιάς.

            Αναμφίβολα αποτελείτε σημαντικά παραδείγματα στον αθλητισμό και σας ευχόμαστε να συνεχίσετε στον δρόμο των επιτυχιών.

 Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ  Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 11/4/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA