Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα

Κατασχέθηκαν -190- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης καθώς και -1- δενδρύλλιο κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (01.04.2022), το πρωί, σε περιοχή της νότιας Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ημεδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός εντοπίστηκε, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης και συνελήφθη, καθώς στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -190- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και -1- δενδρύλλιο κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για ζωοκλοπή στη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν, χθες (31.03.2022), το βράδυ, στη Ζάκυνθο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλυκών, δύο αλλοδαποί για το αδίκημα της ζωοκλοπής.

Ειδικότερα, οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, καθώς το βράδυ της Τρίτης (29.03.2022) και της Τετάρτης (30.03.2022), αφαίρεσαν διαδοχικά από στάβλο, στην περιοχή Καλλιθέα, συνολικά -20- αρνιά.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη συνεργοί τους.

Συνελήφθη ημεδαπός στην Κέρκυρα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Στο πλαίσιο προανάκρισης που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, συνελήφθη χθες (31.03.2022), στην πόλη της Κέρκυρας ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, ο κατηγορούμενος, το μεσημέρι της Τετάρτης (30.03.2022), στην πόλη της Κέρκυρας, με προτάσεις που απηύθυνε σε ανήλικη, πρόσβαλε αυτήν, στο πεδίο της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθη διωκόμενη αλλοδαπή στη Ζάκυνθο

Συνελήφθη, κατά τις απογευματινές ώρες χθες (31-03-2022), στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 21ου Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικείου Αθηνών και Βούλευμα του Εφετείου Αθηνών, για το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 1/4/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA