Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής στην Κέρκυρα

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης συνελήφθησαν δύο ημεδαπές κατά την προσπάθεια τους να  διαθέσουν τα κλοπιμαία

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο -2- ημεδαπών γυναικών, κατά περίπτωση για τα αδικήματα της κλοπής καθώς της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, οι δύο ημεδαπές, εντοπίστηκαν χθες (16.03.2022), στην πόλη της Κέρκυρας και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς τη στιγμή που πήγαν να πουλήσουν σε ενεχυροδανειστήριο, πολύτιμα αντικείμενα και κοσμήματα, μέρος των όποιων, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε αφαιρέσει, η μία εξ αυτών, από οικία στην Κέρκυρα, την Κυριακή (13.03.2022).

Από τα αντικείμενα που βρέθηκαν, μέρος τους αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη αυτών, ενώ για τα υπόλοιπα ερευνάται η νόμιμη κατοχή τους.

Οι δύο  συλληφθείσες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε  βάρος τους,  οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθη ημεδαπός για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα

Κατασχέθηκαν -4.280- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (16.03.2022), το μεσημέρι, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας,  ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία, ο ημεδαπός, εντοπίστηκε στην πόλη της Κέρκυρας και συνελήφθη, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ι.χ.ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μια ρόδα αυτοκινήτου (ζαντολάστιχο), η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -4.280- γραμμαρίων. 

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκε και το ι.χ.ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,17/3/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA