Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής στην Κέρκυρα

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών -3- ατόμων, για το αντίστοιχο αδίκημα και ενός ακόμη για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, μετά την αξιοποίηση στοιχείων που συγκεντρώθηκαν από την αστυνομική έρευνα, για υπόθεση διάρρηξης σε ιδιωτικό χώρο όπου φυλάσσονταν ιατρικός εξοπλισμός, στην Κέρκυρα, κατά τις βραδινές ώρες της Δευτέρας (28.02.2022),  ταυτοποιήθηκε  η εμπλοκή των -3- ημεδαπών, οι οποίοι είχαν αφαιρέσει φύλλα μολύβδου που χρησιμοποιούνται σε ακτινολογικούς θαλάμους, αξίας περίπου (10.000) ευρώ και στην συνέχεια τα πούλησαν, σε έτερο ημεδαπό.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε  βάρος των ημεδαπών, θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν, το τελευταίο χρονικό διάστημα, στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ζακύνθου, δύο (2) ημεδαποί, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Ειδικότερα, οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν μετά τη σχετική διαπίστωση μέθης με τη χρήση ηλεκτρονικής συσκευής (αλκοολόμετρου) και αφορούσαν δύο οδηγούς ι.χ.ε. αυτοκινήτων, σήμερα (05.03.2022) πρώτες πρωινές ώρες καθώς και την Πέμπτη (03.03.2022) το βράδυ, στη Ζάκυνθο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συνελήφθησαν τρία άτομα, σε Λευκάδα και Κέρκυρα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών 

Συνελήφθησαν, το τελευταίο χρονικό διάστημα, στη Λευκάδα και την Κέρκυρα, τρία -3- άτομα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στη Λευκάδα, εντοπίστηκαν, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (05.03.2022), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.),  δύο ημεδαποί στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον, στην περιοχή της Λευκίμμης Κέρκυρας, την Πέμπτη (03.03.2022), το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, συνελήφθη ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 6/3/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA