Εξιχνιάστηκε υπόθεση απόπειρας ληστείας στη Ζάκυνθο

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, υπόθεση απόπειρας ληστείας, και σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος ενός αλλοδαπού, για το αντίστοιχο αδίκημα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα καθώς και την αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, ο αλλοδαπός τις πρώτες πρωινές ώρες της 23.09.2020, αποπειράθηκε να αφαιρέσει με την απειλή πιστολιού, χρηματικό ποσό από περίπτερο, στην περιοχή του Λαγανά.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αλλοδαπού θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής τροχοφόρου στη Ζάκυνθο

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής τροχοφόρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού, για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του ημεδαπού σε υπόθεση κλοπής δίκυκλης μοτοσυκλέτας, που πραγματοποιήθηκε από ώρα 07.00 έως 19.00 της Παρασκευής (04.02.2022), στη Ζάκυνθο.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης η οποία διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, η μοτοσυκλέτα βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη, θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης στη Ζάκυνθο

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, υπόθεση απάτης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών -ενός άνδρα και μίας γυναίκας- , για το αντίστοιχο αδίκημα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες, έχοντας αρχικά αναρτήσει αγγελία σε διαδικτυακή εφαρμογή, που αφορούσε την πώληση τροχοβίλας, το διάστημα από 06.01.2022 έως 08.01.2022, κατόπιν συνομιλιών με ανυποψίαστο πολίτη -υποψήφιο αγοραστή-, κατάφεραν να του αποσπάσουν συνολικά το χρηματικό ποσό των -4.000- ευρώ, χωρίς να πραγματοποιήσουν τη συμφωνημένη αγοραπωλησία.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των εμπλεκομένων θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συμβουλές σχετικά με την αποφυγή περιστατικών απατών μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr) στην ενότητα Οδηγός του Πολίτη.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 18/2/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA