ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ: ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗΣ (ΕΝΟΙΚΙΟΥ)

Το Αυτοτελές Τμήμα Πρόνοιας και Κοινωνικής Προστασίας και το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Αργοστολίου σας ενημερώνουν ότι υπεγράφη και προωθείται στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση, υπουργική απόφαση με την οποία παρατείνεται για έναν (1) μήνα η ισχύς των εγκριτικών αποφάσεων του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και του Επιδόματος Στέγασης για τις αιτήσεις εκείνες που έληγαν και θα έπρεπε να επανυποβληθούν τον Ιανουάριο του 2022.

Υπενθυμίζεται ότι:

1.         Σε περίπτωση που υποβληθεί εντός του Ιανουαρίου 2022 αίτηση απευθείας από τους αιτούντες, τότε αυτή η εγκεκριμένη αίτηση θα ισχύσει κανονικά.

2.         Εάν ο δικαιούχος έχει ξεκινήσει τη δημιουργία αίτησης, η οποία όμως παραμένει σε κατάσταση «ΝΕΑ» χωρίς να γίνει οριστική υποβολή αυτής, τότε θα ανανεωθεί αυτόματα η ισχύς της προηγούμενης εγκεκριμένης αίτησης.

3.         Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτό μήνυμα στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχουν δηλώσει στην αίτηση, για την αυτόματη παράταση της ισχύος των αιτήσεων τους για ένα μήνα.

Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα ΡΟΜΑ Δήμου Αργοστολίου

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή, 07:00-15:00

Ταχ. Δ/νση.: Σουηδίας 11, Αργοστόλι, 28 100

Τηλ.-Fax: 26710 22395

Email: kentrokoinotitaskef@gmail.com

Facebook: Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αργοστολίου με Παράρτημα ΡΟΜΑ

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Γ. ΤΣΙΜΙΛΙΔΟΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 4/2/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA