Συνελήφθησαν πέντε άτομα σε Κέρκυρα και Κεφαλλονιά, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή, κατά περίπτωση

Συνελήφθησαν, χθες Τετάρτη 02.02.2022 στην Κέρκυρα και την Κεφαλλονιά, πέντε ημεδαποί -4 άνδρες και 1 γυναίκα-, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων στην Κέρκυρα, συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας άνδρας και μία γυναίκα, για κατοχή μικροποσότητας κοκαΐνης και ναρκωτικών δισκίων, αντίστοιχα, καθώς και ένας επιπλέον ημεδαπός για παράνομη κατοχή -2- κυνηγετικών όπλων.

Σε άλλη περίπτωση, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), συνελήφθη ένας άνδρας για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Στην Κεφαλονιά, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, συνελήφθη ένας ημεδαπός, καθώς κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος και -1- μαχαίρι με μήκος λάμας 10 εκατοστών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 3/2/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA