Απάντηση στην Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλλονιάς-Ιθάκης: «Άνθρακες ο θησαυρός»

Σχετικά με την ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλλονιάς-Ιθάκης για το πρόσωπό μου.

Την περίοδο που επικοινώνησε μαζί μου ο κ. Φουρθιώτης (Φεβρουάριος 2021), ήμουν εισηγητής της πλειοψηφίας στο νομοσχέδιο του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό για τα Οπτικοακουστικά Μέσα και τα ΜΜΕ (ν. 4779/2021).

Κατά τη διάρκεια της νομοθετικής διαδικασίας κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης ή φορέας έχει δικαίωμα να επικοινωνήσει με τον εισηγητή ενός νομοσχεδίου, για να προτείνει βελτιώσεις στο νομοσχέδιο που βρίσκεται υπό επεξεργασία.

Ο κ. Φουρθιώτης μου απέστειλε προτάσεις για το νομοσχέδιο. Ως εισηγητής τρεις φορές σε νομοσχέδια, έχω δεχθεί εκατοντάδες σχετικά μηνύματα και τηλεφωνήματα.

Για την ιστορία, το σχετικό αίτημα του κ. Φουρθιώτη απορρίφθηκε, καθώς δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις της ελληνικής νομοθεσίας.

Θα πρότεινα στην Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ αντί να φαντασιώνεται ανύπαρκτα σενάρια να ασχοληθεί με τηλεοπτικούς σταθμούς που συμμετείχαν σε διαβλητούς διαγωνισμούς συχνοτήτων με εγγύηση κάποια… βοσκοτόπια επί των ημερών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Το τηλέφωνό μου, στο μέτρο του δυνατού, είναι ανοιχτό μέρα και νύχτα και αυτό το γνωρίζουν οι πολίτες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. Τέλος, το περίφημο προσωπικό μου email είναι αναρτημένο στα στοιχεία επικοινωνίας μου στην ιστοσελίδα της Βουλής από την πρώτη μέρα της θητείας μου.

Το κόμμα σας προκάλεσε χθες συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή και οι πολίτες μπόρεσαν να συγκρίνουν.

Ο κ. Τσίπρας ασχολήθηκε με τον κ. Φουρθιώτη. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε με στοιχεία και αριθμούς το έργο της Κυβέρνησης. Μίλησε για επενδύσεις,  για νέες θέσεις εργασίας, για μείωση των ανισοτήτων στην πράξη, για μείωση φόρων. Για το μέλλον της χώρας μας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 31/1/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA