Ο Δήμος Αργοστολίου τίμησε για την προσφορά της την απελθούσα προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δόμησης, Κωνσταντίνα Μαρούλη

O Δήμος Αργοστολίου και ο Δήμαρχος κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, τίμησαν  το πρωί της Τετάρτης 19 Ιανουαρίου, για την προσφορά της στην υπηρεσία,  την απελθούσα προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δόμησης του Δήμου, κα Κωνσταντίνα Μαρούλη.

Ο Δήμαρχος  μιλώντας με θερμά λόγια για το έργο της στην υπηρεσία, ευχαρίστησε την κα Μαρούλη για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά της και της ευχήθηκε υγεία, δύναμη και οικογενειακή ευημερία, παραδίδοντάς της τιμητική πλακέτα, μια όμορφη ανθοδέσμη και μια προσωπική ευχαριστήρια επιστολή.

Εμφανώς συγκινημένη, η κα Μαρούλη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την τιμή που της έκανε, αλλά και τους συναδέλφους της στην υπηρεσία, για την αγαστή συνεργασία που είχε όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της και υποσχέθηκε ότι θα εξακολουθήσει να είναι  κοντά στην υπηρεσία και θα βοηθάει όπως μπορεί, όποτε της ζητηθεί.

Στο Δημαρχείο βρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Δόμησης, Ασημίνα Γαβριελάτου, η οποία μίλησε επίσης με θερμά λόγια για την πορεία της και την προσφορά της στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου.

Aπό το  Γραφείο Δημάρχου

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 19/1/2022 #ODUSSEIA #ODYSSEIA