ΥΠΟΜΕΤΡΟ 6.1 «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ» 3η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δημοσιεύτηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων η 3η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.1 «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020 κατά τη μεταβατική περίοδο 2021 και 2022.

Δικαιούχοι Υποψήφιοι Νέοι Γεωργοί

Δικαίωμα υποβολής αίτησης στήριξης έχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα για τα οποία κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης στήριξης, πληρούνται αθροιστικά οι προϋποθέσεις των άρθρων 5 (κριτήρια επιλεξιμότητας υποψηφίων) και 6 (κριτήρια επιλεξιμότητας της γεωργικής εκμετάλλευσης) της αναλυτικής Πρόσκλησης του μέτρου.

Ως περίοδος υποβολής αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας ορίζεται η περίοδος από 12-11-2021 έως και 14-12-2021 και ώρα 13:00.

Ως έτος αναφοράς της αίτησης στήριξης νοείται το έτος στο οποίο αναφέρεται η πρόσκληση υποβολής αιτημάτων στήριξης. Συνεπώς, η αίτηση στήριξης συντάσσεται βάσει των δεδομένων της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης του έτους αναφοράς.

Οι ενδιαφερόμενοι, αφού λάβουν γνώση της αναλυτικής Πρόσκλησης και εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις και επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα νέων γεωργών πρέπει να υποβάλουν αίτηση στήριξης ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ). Την αναλυτική Πρόσκληση του υπομέτρου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν από τους δικτυακούς τόπους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων www.minagric.gr και www.agrotikianaptixi.gr, καθώς και από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας pin.gov.gr.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 17/11/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA