Αστυνομικά Νέα

Συνελήφθη ημεδαπός με καταδικαστική απόφαση στην Κεφαλονιά

Συνελήφθη, χθες (08-11-2021), το πρωί, στην Κεφαλλονιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κεφαλληνίας, με ποινή φυλάκισης 24 μηνών, για τα αδικήματα της κλοπής και της διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες (08.11.2021) έως και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (09.11.2021), στην περιοχή Μωραΐτικα Κέρκυρας, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ με 15ήμερη αναστολή λειτουργίας, σε εστιατόριο, για εξυπηρέτηση δύο πελατών χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά, στον εξωτερικό χώρο και επιβλήθηκε 300 ευρώ πρόστιμο στον κάθε πελάτη.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, διαπιστώθηκαν (13) παραβάσεις στην Κέρκυρα και (2) στη Λευκάδα για μη χρήση μάσκας από πελάτες καταστημάτων, καθώς και άλλες περιπτώσεις, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 9/11/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA