Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στην Κεφαλλονιά

Συνελήφθησαν, το τελευταίο 24ωρο στην Κεφαλονιά, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχων και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), δύο (2) άτομα, για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Ειδικότερα, οι συλλήψεις αφορούσαν στον εντοπισμό μιας ημεδαπής οδηγού δίκυκλης μοτοσυκλέτας και ενός ημεδαπού οδηγού αυτοκινήτου, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε οδηγούσαν υπό την επήρεια μέθης.

Οι  συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες (05.11.2021) έως και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (06.11.2021), στην Κέρκυρα, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ με 7ήμερη αναστολή λειτουργίας σε εστιατόριο- ψητοπωλείο για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και επιβλήθηκε 300 ευρώ πρόστιμο στον πελάτη.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, διαπιστώθηκαν (15) παραβάσεις στην Κέρκυρα και (1) στη Λευκάδα για μη χρήση μάσκας -από εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων καθώς και άλλες περιπτώσεις-, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ. Επιπλέον, στη Λευκάδα βεβαιώθηκαν (2) παραβάσεις με πρόστιμο 150 ευρώ για μη χρήση μάσκας από επιβαίνοντες σε ταξί.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 6/11/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA