Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις απάτης στην Κέρκυρα

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων, δύο διαφορετικές υποθέσεις απάτης και σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος δύο ημεδαπών για το αντίστοιχο αδίκημα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικών καταγγελιών, ταυτοποιήθηκε η δράση των δύο ημεδαπών, οι οποίοι είχαν αναρτήσει αγγελίες στο διαδίκτυο και με το πρόσχημα της πώλησης αυτοκινήτου και εξωλέμβιας μηχανής –κατά περίπτωση-, αποκόμισαν χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πολίτες, χωρίς να πραγματοποιήσουν τις συμφωνημένες αγοροπωλησίες.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, την 02-07-2021 και στην δεύτερη περίπτωση, την 04-08-2021, οι δράστες, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, εξαπάτησαν πολίτες –υποψήφιους αγοραστές-, αποσπώντας τα ποσά των -2.031- και -500- ευρώ, αντίστοιχα.

Οι  δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των ημεδαπών θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συμβουλές σχετικά με την αποφυγή περιστατικών απατών μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr) στην ενότητα Οδηγός του Πολίτη.

Συνελήφθη διωκόμενος ημεδαπός στην Κέρκυρα

Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες (25.10.2021), στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Κέρκυρας, για το αδίκημα της ληστείας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 26/10/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA