ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ π. ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΜΑΡΚΑΤΟΥ

SONY DSC

Η οικογένεια του μακαριστού Αιδ. Πρωτοπρεσβύτερου Σωτηρίου Μαρκάτου βαθύτατα συγκινημένη για τη συμπαράσταση στο δυσβάστακτο πένθος της ευγνωμονεί και ευχαριστεί θερμά:

Το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Δημήτριο, τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Σπυρίδωνα Πετεινάτο και τον Ιερό κλήρο της τοπικής Εκκλησίας για την εποπτεία στη διαδικασία της ετοιμασίας του σκηνώματος του εκδημήσαντος εν Χριστώ αδελφού των, την οργάνωση της τελετής και τη συμμετοχή τους στην εξόδιο ακολουθία.

Τους Ιεροψάλτες που με την καθοδήγηση του χοράρχη κ. Σπυρίδωνα Έρτσου , απέδωσαν με κατάνυξη τους ύμνους της νεκρώσιμης ακολουθίας.

Τους ομιλητές κληρικούς και λαϊκούς που παρουσίασαν και τίμησαν το πρόσωπο του μακαριστού ιερέα.

Τον Ιερέα και το εκκλησιαστικό συμβούλιο της ενορίας του Αγίου Διονυσίου Λιβαδίου για την αμέριστη φροντίδα και συμπαράσταση τους.

Το Γραφείο Τελετών Γεράσιμου Μήλα για την άψογη φροντίδα και επιμέλεια της τελετής

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης

Τον πιστό και ευλογημένο λαό που παρευρέθηκε και συμπροσευχήθηκε για την ανάπαυση της ψυχής του και όλους όσους καθοιονδήποτε τρόπο εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους και συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος μας.

Ας θυμόμαστε τον Παπά Σωτήρη, για τη μεγαλοσύνη της καρδιάς του, για τη γενναιοδωρία της ψυχής του, την αφοσίωση στις αρχές και αξίες του, την ακάματη προσφορά, τιμή και σεβασμό στους συμπολίτες του, την αγάπη του για τη ζωή και την οικογένεια του, το συνάνθρωπο, το συνάδελφο και συλλειτουργό του, την εργατικότητα και τη μαχητικότητα του, την δύναμη ψυχής και  ιώβεια υπομονή του, τη διαρκή και άοκνη αφοσίωση του για ανιδιοτελή προσφορά στην ιεροσύνη που με ιερή ευλάβεια και ευθύνη προς το Θεό και το λαό Του υπηρέτησε επί εξήντα συναπτά έτη.

Είθε η ευχή του να μας ακολουθεί και το παράδειγμα του να μας εμπνέει.

Με βαθύτατο σεβασμό σας ευχαριστούμε όλους θερμά

 Η οικογένεια του Αείμνηστου ιερέα του Υψίστου π. Σωτηρίου Μαρκάτου

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 25/10/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA