Η Π.Ε. Κεφαλληνίας συνεχίζει την διενέργεια Rapid Tests

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας και Ιθάκης) σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) – Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ, συνεχίζει τη διενέργεια ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), δωρεάν για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί:

          στο Αργοστόλι την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 από τις 13:00 μ.μ. έως 16:00 μ.μ., η Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται εντός του κτηρίου του Διοικητηρίου της Π.Ε. Κεφαλληνίας,

          στο Αργοστόλι, την Τρίτη 12 Οκτωβρίου & την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 από τις 08:00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ., η Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται εντός του κτηρίου του Διοικητηρίου της Π.Ε. Κεφαλληνίας,

          την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου & την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, ΔΕΝ θα διενεργηθούν RAPID TEST, από την Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ.

Οι πολίτες  μπορούν να προσέρχονται στον τόπο εξέτασης τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Ειδικότερα, θα πρέπει να φοράτε μάσκα και να τηρείτε, κατά τον χρόνο της αναμονής σας  απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου.

Επιπλέον θα πρέπει:

          Να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ σας.

          Θα σας ζητηθεί να δώσετε στοιχεία επικοινωνίας (κινητό ή σταθερό τηλέφωνο)  για την γνωστοποίηση  τυχόν θετικού αποτελέσματος.

Οι πολίτες θα υποβάλλονται στο test γρήγορα και με ασφάλεια, δεδομένου ότι το rapid test διαρκεί μόλις 2 λεπτά και τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Θα γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ εντός του παραπάνω ωραρίου.

Ευχαριστούμε την Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ, για την συνεργασία και την μέχρι σήμερα συμβολή της.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ  Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 10/10/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA