Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπές στη Λευκάδα

Εξιχνιάστηκαν συνολικά τρείς υποθέσεις κλοπών

Συνελήφθη, χθες Τετάρτη (29.09.2021), το πρωί, στη Λευκάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, αλλοδαπός, για κλοπές κατ΄ εξακολούθηση. 

Ειδικότερα, από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο αλλοδαπός βραδινές ώρες της Δευτέρας (27.09.2021) έως τις πρωινές ώρες της Τρίτης (28.09.2021), αφαίρεσε από ξενοδοχείο στη Λυγιά Λευκάδας, δύο τηλεοράσεις, δύο ποδήλατα και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας -1000- ευρώ περίπου και από τον εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων στην ίδια περιοχή, δύο σανίδες κωπηλασίας και μία εξωλέμβια βενζινοκίνητη μηχανή συνολικής αξίας -5.200- ευρώ.

Επίσης, στο πλαίσιο διερεύνησης αντίστοιχων υποθέσεων, διαπιστώθηκε η εμπλοκή του αλλοδαπού σε μία ακόμη περίπτωση κλοπής, το μεσημέρι της Τρίτης (27.09.2021),  κατά την οποία είχε αφαιρέσει ένα ποδήλατο, από αυλή κατοικίας, σε άλλη περιοχή της Λευκάδας, αξίας -300- ευρώ.

Προανάκριση για τις υποθέσεις πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας, στο πλαίσιο της οποίας βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αντικειμένων που είχαν αφαιρεθεί και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 30/9/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA