Αστυνομικά νέα ΠΙΝ

Συνελήφθησαν πέντε (5) αλλοδαποί στα αεροδρόμια της Κεφαλονιάς και της Κέρκυρας, που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα στο εξωτερικό

Συνελήφθησαν, χθες (28.09.2021), στα αεροδρόμια της Κεφαλονιάς και της Κέρκυρας, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, συνολικά πέντε (5) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό το εξωτερικό.

Ειδικότερα, στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, τέσσερις (4) αλλοδαποί, οι οποίοι, με τη χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό την Αυστρία και την Ιταλία.

Σε μία ακόμη περίπτωση στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, αλλοδαπός, ο οποίος, με τη χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου, επιχείρησε να επιβιβαστεί παράνομα σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθη ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων και κατοχή κάνναβης στην Κέρκυρα

Κατασχέθηκαν δεκαοχτώ (18) δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (28.09.2021), το μεσημέρι, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων και κατοχή ακατέργαστης κάνναβης.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας, ο ημεδαπός καλλιεργούσε στον περιβάλλοντα χώρο της οικίας του (13) δενδρύλλια κάνναβης, το ύψους των οποίων έφθανε τα -2,50- μέτρα, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν ακόμη (5) δενδρύλλια, ύψους έως -1,50- μέτρο, σε διαδικασία αποξήρανσης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -4,2- γραμμαρίων.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία στη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν, τις απογευματινές ώρες χθες (28.09.2021), στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, δύο αλλοδαποί, για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, καθώς όπως προέκυψε από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, το απόγευμα της Δευτέρας (27.09.2021), είχαν αφαιρέσει από τις τσάντες λουόμενων,  σε παραλία της Ζακύνθου, δύο κινητά τηλέφωνα, συνολικής αξίας (2.500) ευρώ και το χρηματικό ποσό των (40) ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 29/9/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA