//

Ο Δήμος Αργοστολίου για την επίσκεψη της Υπ. Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στην Κεφαλλονιά

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος υποδέχθηκε σήμερα 26 Αυγούστου 2021 την Υπουργό Πολιτισμού κα Λίνα Μενδώνη στο Δημαρχείο Αργοστολίου.

Την Υπουργό συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου, η σύμβουλός της κα Παναγιωταρέα και συνεργάτες της.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο βουλευτής του Νομού Παναγής Καππάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιώργος Τσιλιμιδός και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Νικόλαος Φραντζής. Ο Δήμαρχος καλωσορίζοντας την Υπουργό ευχαρίστησε την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό για τη χρηματοδότηση του έργου της κατασκευής του Μουσείου Γεράσιμου Σκλάβου καθώς και την Υπουργό για την ανταπόκρισή της σε όλα τα αιτήματα του Δήμου μας, και ιδιαίτερα για την ένταξη και χρηματοδότηση του έργου του Τάφου των Τζαννάτων.

Κατά τη συνάντηση και συνεργασία ανταλλάχτηκαν απόψεις και έγινε αλληλοενημέρωση για όλα τα έργα του Υπουργείου Πολιτισμού που έχουν ενταχθεί και θα εκτελεστούν στο Δήμο Αργοστολίου και στη Κεφαλονιά.

Ειδικότερα η Υπουργός αναφέρθηκε στο έργο του Τάφου των Τζαννάτων, στην εξέλιξη του έργου κατασκευής του Αρχαιολογικού Μουσείου Αργοστολίου και αποδέχθηκε αίτημα πρόσθετης χρηματοδότησης του Δήμου Αργοστολίου για την εφαρμογή της Μουσειολογικής Μελέτης του Μουσείου Σκλάβου για το οποίο εξέφρασε την ικανοποίησή της και εξήρε την πρωτοβουλία του Δήμου Αργοστολίου.

Εκ του Γραφείου Δημάρχου

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 26/8/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA