Εκδηλώσεις και ευχαριστίες από την Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, ευχαριστεί την ΕΦΟΡΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ και τον Σύλλογο ΚΑΣΤΡΟ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, για την πρόσκληση και την διοργάνωση της εκδήλωσης ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ, που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 21-9-21 στο πανέμορφο Βενετσιάνικο Κάστρο του Αγ. ΓΕΩΡΓΊΟΥ.

 Επίσης ευχαριστεί το ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς και προσωπικά τον κ. Σπύρο Σαμούρη, για την διάθεση λεωφορείου για την μεταφορά των μελών του συγκροτήματος στο Κάστρο.

Η εκδήλωση, παρά τις δυσκολίες του χώρου και τις ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες, λόγω του δυνατού αέρα, έγινε με επιτυχία κάτω από το φώς ενός ολόλαμπρου και ολόγιομου φεγγαριού, που λούζονταν στα νερά του Ιονίου, αφήνοντας σε όλους μια ιδιαίτερη αίσθηση ευχαρίστησης.

Την ίδια μέρα η Παιδική Μαντολινάτα του Συλλόγου, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Σωκράτη Μπένου, παρουσιάστηκε,με ιδιαίτερη επιτυχία, σε εκδήλωση στο Θέατρο ‘Γερ. Σκλάβος’, στον προβλήτα Τουριστικών σκαφών,στο Αργοστόλι. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος ΄ΡΙΦΟΡΤΣΟ’, τον οποίο ευχαριστούμε.

Ο Σύλλογος μας συνεχίζοντας τις δράσεις του, έχει σχεδιάσει το παρακάτω πρόγραμμα, όσο το επιτρέπει ο καιρός και τα περιοριστικά μέτρα της Πανδημίας.

•ΔΕΥΤΕΡΑ 30 Αυγούστου, ώρα 9 μμ., μπροστά στο κτήριο της Περιφέρειας, στο Αργοστόλι

Συμμετέχουν : το Τμήμα Γυναικείας Χορωδίας του συλλόγου, υπό την διεύθυνση της Μαέστρου Αλεξίας Μαρτσέλου, η Αντρική Χορωδία και η Μαντολινάτα των ενηλίκων, υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Σπύρου Θεοτοκάτου. Η συναυλία γίνεται με συνδιοργάνωση του Δήμου ΑΡΓΟΣΤΟΛΊΟΥ.

•ΤΕΤΑΡTΗ 22 Σεπτεμβρίου, θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο ΄ΚΕΦΑΛΟΣ΄, η ολοκλήρωση της ηχογράφησης του νέου δίσκου της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ( χωρίς την παρουσία κοινού !!!)

•ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ, 25&26 Σεπτεμβρίου, θα διοργανώσουμε στο Αργοστόλι και στα Μαντζαβινάτα, την 36η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, με συμμετοχή Χορωδιών από Κύπρο και Κέρκυρα, που θα συνοδεύονται από Μαντολινάτες.

Αυτή την δύσκολη χρονιά, είμαστε περήφανοι που καταφέραμε με τα μέλη και τους Μαέστρους μας να ετοιμάσουμε προγράμματα και να τα παρουσιάζουμε στο κοινό μας. Τμήματά μας έχουν πάρει μέρος, μέχρι τώρα, σε 5 εκδηλώσεις.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις μας είναι ελεύθερη. Όποιος θέλει να ενισχύσει την συνέχιση της όμορφης αυτής πορείας μας, που ολοκληρώνει το 41ο χρόνο από την σύσταση της Χορωδίας, μπορεί να πλαισιώσει τα Τμήματά μας, συμμετέχοντας σε αυτά ενεργά, να μας ενισχύει ηθικά με την παρουσία του στις εκδηλώσεις μας, να μας ενισχύει οικονομικά με χορηγίες ή απλά αγοράζοντας τους δίσκους μας με Κεφαλονίτικα τραγούδια.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε !!

Το ΔΣ.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 21/8/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA