Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Επίσης, χθες (12.08.2021), στη Λευκάδα, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις τρεις αλλοδαποί για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης και ένας ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (γκλοπ).

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες (12.08.2021), στη Λευκάδα, συνελήφθη αλλοδαπός και του επιβλήθηκε 5.000 ευρώ διοικητικό πρόστιμο, για παραβίαση κατ΄ οίκον περιορισμού (καραντίνα).

Επιπλέον, χθες 12.08.2021 έως και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, διαπιστώθηκαν (22) παραβάσεις στην Κέρκυρα και (4) στη Ζάκυνθο, για μη χρήση μάσκας – από εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων ή σε άλλες περιπτώσεις – για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Τέλος, στην Κέρκυρα, βεβαιώθηκαν (5) παραβάσεις, για μη χρήση μάσκας σε Δ.Χ. οχήματα –κατά περίπτωση από επιβάτες και οδηγό-, με προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο ύψους 150 ευρώ.

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση ηρωίνης στην Κέρκυρα

Κατασχέθηκε, ηρωίνη συνολικού βάρους -39- γραμμαρίων

Συνελήφθη, χθες (12.08.2021), το απόγευμα, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, ημεδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, για μεταφορά και διακίνηση ηρωίνης στην Κέρκυρα, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας, ο ημεδαπός, εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε λίγη ώρα μετά την αποβίβασή του στον κεντρικό λιμένα του νησιού, από πλοίο της γραμμής Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα.

Στην κατοχή του ημεδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασία με ηρωίνη συνολικού βάρους -39- γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθη ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων και κατοχή κάνναβης στην Κέρκυρα

Κατασχέθηκαν έξι (6) δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (12.08.2021), το μεσημέρι, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων και κατοχή ακατέργαστης κάνναβης.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι ο ημεδαπός, διατηρούσε στο μπαλκόνι της οικίας του, στην πόλη της Κέρκυρας, (6) δενδρύλλια κάνναβης, φυτεμένα σε γλάστρες, το ύψους των οποίων έφθανε τα -2,20- μέτρα, ενώ από την έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -28- γραμμαρίων.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 13/8/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA