Η ΠΙΝ στη ΔΕΘ

ειδικότερα μετά την περσινή της ακύρωση, είναι ιδιαίτερης σημασίας καθώς θα σηματοδοτήσει την επανεκκίνηση όλων των παραγωγικών κλάδων μετά από 14 και πλέον μήνες υπολειτουργίας λόγω του COVID19.

Στόχος της Περιφέρειας με τη συμμετοχή της είναι κυρίως η ανάδειξη της ως μίας ανερχόμενης σύγχρονης Οικονομίας, στηριγμένης στον συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο του Τουρισμού αλλά και στις μεταποιητικές επιχειρήσεις του Δευτερογενούς Τομέα, οι οποίες στηρίζονται κυρίως στον τοπικό Πρωτογενή Τομέα, στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, την ενθάρρυνση της σύγχρονης δημιουργίας και στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών στην αγορά, σε συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων παράλληλα στηρίζει την επιχειρηματικότητα επενδύοντας σε υποδομές που αναδεικνύουν και δίνουν υπεραξία στο συνολικό παραγόμενο οικονομικό αποτέλεσμα, προϊόντων και υπηρεσιών.

Συμμετοχή στην ΔΕΘ

Για τη συμμετοχή στην έκθεση, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και το ΠΤΑ Ι.Ν. έχουν προβεί σε ενοικίαση ειδικά διαμορφωμένου χώρου, με ειδικής κατασκευής και ιδιαίτερης αισθητικής περίπτερο, το οποίο καλύπτει πλήρως τις ανάγκες προβολής των εκθεμάτων της Περιφέρειάς μας.

Προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή οργάνωση και συμμετοχή της Περιφέρειας Ι.Ν. στη συγκεκριμένη έκθεση, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θα επιθυμούσαν να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσα από το ενιαία διαμορφωμένο περίπτερο, να αποστείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής στα email: ypsilantis@pin.gov.gr & Ionian.agro@gmail.com μέχρι την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021.

Σημειώνεται ότι η 85η ΔΕΘ θα είναι η πρώτη Covid Free έκθεση της Ευρώπης που θα στείλει το μήνυμα του σεβασμού της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας, παράλληλα με την εκθεσιακή δραστηριότητα.

Οι επιχειρήσεις θα συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ αλλά, θα πρέπει να έχουν διασφαλισμένη φυσική παρουσία για την προβολή των προϊόντων τους καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Τα έξοδα διαμονής, διατροφής και αποστολής προϊόντων επιβαρύνουν τον εκάστοτε συμμετέχοντα. Τονίζεται ότι η έκθεση δεν έχει εμπορικό χαρακτήρα.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 13/8/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA