Με την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη στη Κεφαλονιά και την Ιθάκη

Τζωρτζάτου, είχαμε την ευκαιρία, με τη πρόεδρο Γιάννα Κουλουμπή και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Κεφαλληνίας της ΝΔ να πραγματοποιήσουμε μια εξαιρετικά χρήσιμη συζήτηση.

Το πρωί της Κυριακής μεταβήκαμε στην Ιθάκη όπου μέχρι το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας η κ. Υπουργός ξεναγήθηκε στις Φρίκες, το Κιόνι, τον Σταυρό, τον Άγιο Αθανάσιο, την Ανωγή καθώς και τη Μονή Καθαρών. Εκεί είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει, στη πράξη τα προβλήματα που άφησε στο πέρασμά του ο μεσογειακός κυκλώνας «ΙΑΝΟΣ».

Στο Δημαρχείο, η Υπουργός ενημερώθηκε από το Δήμαρχο κ. Στανίτσα και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τα προβλήματα της Ιθάκης αλλά και τις δυνατότητες η τοπική οικονομία να αναπτυχθεί στην εποχή μετά τη κρίση του Covid-19. Ακολούθως, συναντήσαμε εκπροσώπους των επαγγελματικών φορέων της Ιθάκης. Τέλος, αφού πρώτα ξεναγήθηκε στο Βαθύ, αναχώρησε, το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας, για την Αθήνα.

Ως Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης επιθυμώ να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην κ. Υφυπουργό και τους συνεργάτες της για το ενδιαφέρον που επέδειξαν στην επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον τόπο μας και είτε εμπίπτουν στις αρμοδιότητές της είτε μπορεί να εκθέσει στη κεντρική κυβέρνηση.

Μετά από τη διεξοδική καταγραφή των ζητημάτων που της εκθέσαμε θα έχουμε τη δυνατότητα να διερευνήσουμε τις όποιες δυνατές λύσεις το αμέσως επόμενο διάστημα.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,27/4/2021 #ODUSSEIA #ODYSSEIA