Aστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Στο ίδιο πλαίσιο, διαπιστώθηκαν (12) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (4) στη Ζάκυνθο και (1) στη Λευκάδα για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ, ενώ στην Κέρκυρα, διαπιστώθηκαν και (4) παραβάσεις σχετικές με επιβαίνοντες σε οχήματα με επιβολή διοικητικού προστίμου 300 ευρώ για κάθε μία από αυτές.

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στα Ιόνια Νησιά

Κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν, το τελευταίο χρονικό διάστημα, στα Ιόνια Νησιά, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, τρεις (3) ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στη Λευκάδα, χθες (06-12-2020), το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), συνελήφθη ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα (10,7) γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον, στην Κέρκυρα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν:

•το Σάββατο (05-12-2020), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ημεδαπός, για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης και

•την Τετάρτη (02-12-2020), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ημεδαπή, στην κατοχή της οποίας βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής στην Κέρκυρα

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, υπόθεση κλοπής κυνηγετικού όπλου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, για το αντίστοιχο αδίκημα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο ημεδαπός είχε αφαιρέσει, κατά το χρονικό διάστημα από 10 έως 20 Ιουνίου του 2020, από αποθήκη, σε περιοχή της Κέρκυρας, ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ημεδαπού, θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 7/12/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIAÂ