Βαρύ πένθος στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Έκφραση συλλυπητηρίων

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ όμως το μικρό αγόρι άφησε ακαριαία την τελευταία του πνοή. Ο οδηγός της μηχανής νοσηλεύεται με κατάγματα στο νοσοκομείο Κέρκυρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν γνωρίζει ακόμα ότι το αγόρι που παρέσυρε με τη μηχανή του, έχασε τη ζωή του.

«Όλοι εδώ στο νησί είμαστε συγκλονισμένοι, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Γνωρίζαμε τον Σπύρο και την εξαιρετική οικογένειά του, η μητέρα του είναι δικηγόρος και ο πατέρας του έχει την ακαδημία του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα. Το κακό που βρήκε αυτούς τους ανθρώπους ξεπερνά κάθε φαντασία… Όσον αφορά στον οδηγό της μοτοσυκλέτας είναι διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Κέρκυρας. Κανονικά σχολάει στις πέντε το απόγευμα από την εργασία του αλλά εχθές, λόγω φόρτου εργασίας των ημερών, αποφάσισε να φύγει αργότερα, με αποτέλεσμα να γίνει το κακό. Αυτή την ώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και κανείς δεν του έχει πει ότι ο Σπυράκος έφυγε… Από όπου κι αν πιάσεις αυτήν την ιστορία, πρόκειται για ένα πραγματικό δράμα…» δήλωσε κάτοικος της περιοχής.

Από την ΠΙΝ

Συγκλονισμένοι από τον άδικο χαμό του 14 Σπύρου, γιου της δικηγόρου και πολύτιμης συνεργάτιδάς μας Αλέκας Τζαναβάρη, εκφράζουμε βαθιά συλλυπητήρια στην μητέρα και όλη την οικογένεια του άτυχου νέου που έχασε την ζωή του στην άσφαλτο της Εθνικής οδού Παλαιοκαστρίτσας το βράδυ της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου 2020.

Στεκόμαστε δίπλα στην Αλέκα ως μέλη μιας μεγάλης οικογένειας της συμμεριζόμενοι την τραγικότητα των στιγμών που ζει και προσευχόμαστε να βρει την δύναμη και το κουράγιο απέναντι στο βαρύ αυτό χτύπημα που δέχθηκε.

Από τον Πρόεδρο του ΠΣΙΝ

Σήμερα, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και όλη η Κέρκυρα ,είναι συγκλονισμένη από τον άδικο χαμό του Σπύρου. Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην αξιόλογη συνάδερφο Αλέκα Τζαναβάρη ,καθώς και σε όλη την οικογένεια.

Με εκτίμηση,

Ο πρόεδρος του Π.Σ.Ι.Ν

Νικόλαος Μουζακίτης.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ,2/12/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIAÂ