Αστυνομικά Νέα ΠΙΝ

Ειδικότερα, ο ημεδαπός εντοπίστηκε στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, από τους αστυνομικούς κατά την διάρκεια στοχευμένης αστυνομικής έρευνας, όπου και διαπιστώθηκε να έχει στην κατοχή του (5) συσκευασίες (φιξάκια), με μικροποσότητες κοκαΐνης, έτοιμες προς διάθεση καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των (60) ευρώ, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε, στην οικία του ημεδαπού παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν, συσκευασίες με (196) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, συνολικά.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Συνελήφθησαν είκοσι (20) αλλοδαποί στα αεροδρόμια της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου, που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε Ευρωπαϊκές χώρες

Συνελήφθησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα αεροδρόμια της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, συνολικά είκοσι (20) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Ειδικότερα, στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, το χρονικό διάστημα από την Τρίτη (01-09-2020) έως την Πέμπτη (03-09-2020), συνολικά (13) αλλοδαποί, οι οποίοι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και την Τσεχία.

Στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, χθες (03-09-2020), εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, επτά (7) αλλοδαποί, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, οι οποίοι με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά

Συνελήφθησαν, τα τελευταία 24ωρα στη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά, από αστυνομικούς υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας, τρία (3) άτομα για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Συγκεκριμένα, οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια προληπτικών αστυνομικών ελέγχων και αφορούσαν :

•τον εντοπισμό, αλλοδαπής οδηγού τετράτροχης μοτοσυκλέτας, στον Λαγανά Ζακύνθου, σήμερα (04.09.2020), πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ζακύνθου, καθώς διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης,

•τον εντοπισμό, την Τρίτη (01.09.2020) πρώτες πρωινές ώρες, στην Κεφαλονιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμης ενός ημεδαπού οδηγού ι.χ.ε και την Δευτέρα (31.08.2020) στο Αργοστόλι, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αργοστολίου, ενός ημεδαπού οδηγού δίκυκλης μοτοσυκλέτας, καθώς όπως διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο που τους πραγματοποιήθηκε, με ηλεκτρονική συσκευή(αλκοολόμετρο), να οδηγούν υπό την επήρεια μέθης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό το τελευταίο εικοσιτετράωρο, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, συνελήφθησαν τρείς (3) ημεδαποί στη Ζάκυνθο.

Ειδικότερα, σήμερα (04.09.2020) πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθησαν σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί ιδιοκτήτες και ένας με την ιδιότητα του προσωρινά υπεύθυνου, καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για λειτουργία πέραν της 24:00 ώρας με επιβολή διοικητικού προστίμου (10.000) ευρώ και τριήμερη αναστολή λειτουργίας, κατά περίπτωση.

Επιπλέον, το ίδιο χρονικό διάστημα βεβαιώθηκαν (20) παραβάσεις στην Κέρκυρα και (4) στη Ζάκυνθο, για μη χρήση μάσκας και επιβλήθηκε το ανάλογο διοικητικό πρόστιμο ύψους (150) ευρώ, σε κάθε περίπτωση.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των τριών (3) συλληφθέντων θα διαβιβαστούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συνελήφθη ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στην Κέρκυρα

Συνελήφθη χθες (03-09-2020) στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, ημεδαπός, για το αδίκημα της καλλιέργειας κάνναβης.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, ο ημεδαπός καλλιεργούσε, σε υπαίθριο χώρο, έξι (6) δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ο ημεδαπός οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 4/9/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIA