Aστυνομικά ΝΕΑ ΠΙΝ

•αντίστοιχα, στο Αργοστόλι την Κυριακή (30.08.2020) το βράδυ, ένας ημεδαπός, να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του και να διαταράσσει την κοινή ησυχία.

Οι έλεγχοι εντάσσονται στις δράσεις αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών των Ιονίων Νησιών κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή. 

Συνελήφθη αλλοδαπός για διακίνηση στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου

Συνελήφθη χθες Κυριακή (30-08-2020) το βράδυ, στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, αλλοδαπός, ο οποίος διευκόλυνε την παράνομη έξοδο από την χώρα, μιας μη νόμιμης αλλοδαπής.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από τη αστυνομική έρευνα, ο δράστης ακολουθώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία, διευκόλυνε την προσπάθεια της αλλοδαπής να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία, με τη χρήση πλαστού διαβατηρίου.

Για την υπόθεση κατασχέθηκαν το πλαστό διαβατήριο και οι κάρτες επιβίβασης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής στην Κέρκυρα

Εξιχνιάστηκε, υπόθεση κλοπής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, για το αντίστοιχο αδίκημα.

Ειδικότερα, μετά από την αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή των δύο γυναικών, σε υπόθεση κλοπής, οι οποίες με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν το μεσημέρι της Πέμπτης (27.08.2020), από την κατοχή ημεδαπού μία τσάντα με (10.500) ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των ημεδαπών, θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνελήφθη αλλοδαπός διωκόμενος με Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης στην Κέρκυρα

Συνελήφθη το Σάββατο (29-08-2020) το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κέρκυρας, αλλοδαπός, ο οποίος διώκεται με διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Ειδικότερα, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε στον Αερολιμένα Κέρκυρας, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου και όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης των Αρχών Κατάρ, για το αδίκημα της διακίνησης ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Εστάλη στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ, 31/8/2020 #ODUSSEIA #ODYSSEIAÂ